Str. Pielarilor nr.6-8 Sibiu – 550256
0733.142.627

Misiune

Asociația OCI vă oferă oportunități de a sluji pe câmpul de misiune pe termen scurt în mai multe țări, precum Turcia, Grecia, Irelanda, Spania, și Ucraina. Contactează-ne pentru mai multe detalii.   Te invităm să citești materialele noastre despre misiune.

ACUM ESTE TIMPUL SĂ-I MOBILIZĂM PE ROMÂNI PENTRU MISIUNE!

România ocupă un loc unic în evanghelizarea lumii. Având peste 500.000 de evanghelici, (1) România are cea mai puternică biserică (din punct de vedere numeric) din Europa de Est. (2) În România există mai mulți evanghelici decât în toate celelalte țări ale Europei de Est la un loc. (3) Câteva dintre cele mai mari biserici din Europa (din punct de vedere numeric) se află în România. Astfel, credinciosii din țările care se învecinează cu România, privesc la această Ńară si speră ca românii să vină să-i ajute. (4) Unii români au o viziune pentru misiune si deja sunt implicaŃi în evanghelizarea transculturală si în plantarea de biserici în țările învecinate. (5) Astfel, în România există deja o miscare misionară! Totusi, se poate face mai mult. Luând în considerare puterea bisericii române si miscarea misionară deja existentă, acum este timpul să mobilizăm biserica pentru o miscare misionară chiar mai mare.

Acest scurt raport va examina trei întrebări vitale pentru formarea unei miscări misionare  în România. Mai întâi, ce trebuie făcut? Sau care este potențialul României pentru misiune? În al doilea rând, se poate face? Este realizabil? În al treilea rând, ce pasi trebuie făcuți pentru ca această miscare misionară să crească?

Citește întreg articolul…