Str. Pielarilor nr.6-8 Sibiu – 550256
0733.142.627

Structură

Lucrarea Asociației OCI în România cuprinde următoarele trei aspecte importante:

A. Predăm cursul Kairos în biserici, școli, organizații și în case pentru că prin acest curs dorim să conștientizăm credincioșii despre planul Lui Dumnezeu, acela de a atinge orice ne-am și orice popor cu Evanghelia. Sperăm că cei care vor participa la acest curs vor înțelege  că am fost binecuvântați pentru a fi la rândul nostru binecuvântare. Cursul Kairos i-a ajutat pe mulți români să cunoască planul Lui Dumnezeu și să devină pasionați pentru misiune.

B. Publicăm resurse creștine: studii biblice, prezentări și cărți despre misiunea internă și externă. Deasemenea pune-m la dispoziția celor interesați statistici despre situația bisericilor evanghelice din fiecare județ al României și atragem atenția asupra localităților fără nici o biserică evanghelică.

C. Ținem seminarii, conferințe, și alte întâlniri cu scopul de a informa credincioșii despre nevoile lumii și potențialul românilor de a duce Evanghelia până la marginile pământului.

A. Credem că este esențial să practicăm ceea ce scriem și mai ales să trăim ceea ce-i învățăm pe altii. Motivați de acest gând, din 2011 ne concentrăm pe dezvoltarea unei strategii de plantare de biserici ce are la bază un Studiu de descoperire a Bibliei conceput de fratele pastor și evanghelist David Watson. Metoda lui a avut un impact deosebit în țările persecutate.

B. Credem că Formarea Liderilor se face prin Mentorare și Antrenare și pentru a realiza acest lucru avem ca suport resursele noastre despre: Misiune, Sănătatea Bisericii, Rugăciune, Evanghelizare, Ucenicizare și o Conducere Sănătoasă. Fiecare membru al echipei noastre îi mentorează pe alți credincioși să devină lideri eficienți, cinstiti, și evlavioși.

C. Biserica este elementul cel mai important prin care Dumnezeu aduce schimbare și transformare în lume. Noi credem că este important ca fiecare biserică să fie lumină acolo unde Dumnezeu a așezat-o și să se implice activ în împlinirea Marii Însărcinări. Ficare membru din echipa noastră este activ într-o biserică locală și o ajută.

D. Facilităm credincioșilor posibiltatea de a-L sluji pe Dumnezeu în misiune pe termen scurt atât în România cât și în străinătate.

A. Împreună putem atinge mai multi oameni cu Evanghelia decât dacă am merge singuri. În împlinirea Planului Lui Dumnezeu pentru România și pentru toate popoarele, suntem onorați să colaborăm cu fiecare cult, cu diferite organizații sau credincioși. Suntem membru al parteneriatului PIM (Parteneri în Misiune), și împreună organizăm diferite evenimente.

B. Facem parte din Echipa Națională Member Care Romania. Aceasta echipă întrunește fiecare cult și peste 10 organizații misionare cu scopul de a-i sprijini pe misionarii români atât financiar, fizic, emoțional  și spiritual pentru ca ei să fie împliniți și echipați pentru lucrarea lor. Credem că este important ca oamenii din țară să aiba grijă de ei. În fiecare an avem o conferință naționlă în domeniul Member Care și le oferim misionarilor tabere de odihna. Vom lucra impreună pentru dezvolta o pagină de internet pentru misionarii romani cu resurse cu privire la viața de misionar român.

C. Suntem deschiși să colaborăm cu biserici, organizații și lideri care au nevoie de ajutor și au o inima pentru Domnul! Nu ezitați să ne contactați!