Str. Pielarilor nr.6-8 Sibiu – 550256
0733.142.627

Member Care

-Pentru mai multe resurse si activitati in Member Care, vizitati pagina HOME

Pentru Misionari romani externi si interni

Este foarte important să înțegem ce înseamnă a fi misionar. Sunt oameni care gândesc că un misionar este un “super-creștin”. Acestă gândire,  bineînțeles, creează o presiune enormă asupra unui misionar. Organizația “Member Care” recunoaște că un misionar este la fel ca și ceilalți, un om cu calități și cu slăbiciuni. S-a spus că: “Fiecare misionar este un soldat din infanteria Bisericii”. Dacă nu are parte de toate proviziile necesare – încurajări, suport emoțional, finanțe, etc -, nu va putea lupta la potentialul maxim.

Echipa Națională Member Care Romania a fost creată ca să-i ajute pe misionari să fie oameni echilibrați și care ÎL onorează pe Dumnezeu. Member Care face toate demersurile pentru ca agenția, conducerea de pe câmpul de misiune sau biserica ce a trimis misionarul in lucrare să-i asigure acestuia îngrijirea și sprijinul de care are nevoie.

Acest ajutor acordat misionarilor înlesnește prosperitatea acestora în lucrare. Având resursele necesare misionarii pot fi mai eficienți în slujire și se pot îngriji mai bine de familiile lor. În acest fel Dumnezeu va fi onorat prin viața și slujirea lor.

Member Care are în vedere două aspecte: Prevenire și Intervenție. Nu putem preveni toate situațiile însă prevenirea reduce numărul cazurilor în care este nevoie de intervenție.

În fiecare an ținem o conferință națională despre Member Care și o tabără de odihnă în timpul verii pentru misionari români întorși în țară.

large group

Echipa “Member Care România” (MC) din cadrul PIM (Parteneri în Misiune) are deosebita plăcere de a vă invita la Tabăra de Odihnă care este dedicat misionarilor externi și  interni împreună cu familiile lor pentru un timp de părtășie, odihnă și reculegere.

Pentru că anii trecuți au fost multe întrebări referitor la cine este eligibil să participe, am vrea să facem câteva clarificări:

La această tabără se pot înscrie misionari din cadrul organizațiilor misionare partenere PIM dar și din afara acestora.
Pentru că locurile sunt limitate trebuie să avem o listă de priorități:
-am vrea să dăm prioritate celor care slujesc în afara țării și revin în țară pentru odihnă sau celor care recent s-au întors și sunt în căutarea călăuzirii Domnului pt. viitorul lor.
-am vrea să dăm oportunitate și misionarilor care slujesc în țară cu normă întreagă și nu au posibilitate financiară să meargă în vacanță sau nu au oportunitatea de a participa la o tabără de acest gen unde ar putea să se reîncarce, să împărtășească bucuriile și greutățile slujirii într-un cadru potrivit, să aibă parte de debriefing sau consiliere.
-pe lângă cele două detalii de mai sus vom lua în considerare și ordinea înscrierilor.

Despre costuri:
-Pentru că anii trecuți au fost mulți care în ultima secundă ne-au informat că nu mai pot veni și în acest fel s-a luat șansa de la alții să participe, pentru o mai bună organizare s-a hotărât ca: fiecare participant să contribuie cu o sumă simbolică la costurile taberei (cazare, masă, materiale) (100ron/adult și 50ron/copil până la 12 ani), sumă care trebuie să se trimită în avans și în cazul neparticipării va fi nerambursabilă și va intra în fondul de sponsorizare al taberei. Dorința echipei MC este ca bisericile și organizațiile trimițătoare să suporte restul costurilor participării la tabără, ale membrilor lor. Dacă acest lucru nu este posibil, echipa MC va căuta sponsorizări pentru a acoperi restul costurilor.
-Pentru că resursele sunt limitate, am vrea să încurajăm misionarii care au suport financiar bun și își permit să contribuie cu mai mult la costurile taberei, să o facă, astfel făcând posibil participarea a mai multor misionari cu resurse limitate.
-transportul fiecare participant trebuie să-și asigure pe cont propriu, dar dacă cineva are nevoie de transport din Târgu Mureș vom căuta soluție pentru asta.

kids1

A.  Perioadă

-3-8 iulie, 2017

B. Locația
-Tabăra va avea loc la tabara Saulia (www.tabarasaulia.ro) situata între Târgu Mureș & Cluj-Napoca, județul Mureș.

B. Pentru înscriere

-Trimiteți-ne un email la adresa ocromania@gmail.com pană în data de 2 aprilie, 2017.  Veți fi contactat imediat de la cineva din Echipa Member Care România.

Vă așteptăm cu drag la tabără, pentru a ne reînvigora împreună în Domnul ca să putem continua slujirea la care Dumnezeu ne-a chemat!

Member Care group 2